2012. október 9., kedd

Magyarokanagyvilágban

Nem sokkal (nagyjából egy hónappal) azután, hogy elkezdtem letenni a névjegyemet Bahreinben, rámtalált a "bahreini magyar közösség". Az egyik Hangszerek felfedezése-csoportba került egy aranyos magyar kislány is, így találkoztam az anyukával. Kiderült, hogy itt is vannak magyarok, és az is kiderült, hogy a suliba is járnak kis magyar gyerekeik. Ahogy telt az idő, úgy vettük feljebb a kapcsolatot, mígnem a tanév végi "magyarvacsorára" engem is meghívtak. Na, ott aztán voltunk vagy 20-25-en, családok, gyerekek meg sok kaja. Nagyon aranyosak voltak, de sajnos a kedvenc magyar kislányomék pont ezzel vettek búcsút Bahreintől.
Szumma-szummárum, a tanév elején ismét kapcsolatba léptünk. Nagy örömükre Babus is megjött, és annyira jól sikerült a megismerkedés, hogy a múlt hétvégére közös kiruccanást szerveztek, és minket is meghívtak. És mitadisten, ugyanarra a kis szigetre mentünk el, ahol már jártunk, a habfürdős partin. (Képek mellékelve.)
Ezúttal már reggel indultunk, és egész estig ott voltunk. Remekül éreztük magunkat. Volt strandröplabda vízben, úszás, minibúvárkodás, sőt, ha hiszitek, ha nem, kipróbáltuk a Jetski-t is! És igaz, hogy a talp- és bokasérüléseinket még három nap elteltével is nyögjük, de még tuti meglátogatjuk Al Dar szigetét!

Nincsenek megjegyzések: