2012. szeptember 24., hétfő

Ha én ezt a klubban elmesélem...!

Sok egyéb szorgos teendőnk mellett, amelyekről hamarosan szó esik majd, arra is gondot fordítunk, hogy alkalmunk - és minél több alkalmunk - nyíljon egészségünk karbantartására. Babus mondta is mindig, hogy sportolna, én pedig örömmel csatlakoztam hozzá Londonban egy-egy squash edzésre.
Csakhát ez inkább ment ritkaságszámba, mint heti programba, és most, hogy onnan el is jöttünk, új lehetőségek után kellett nézni. Kérdeztünk embereket, olvastunk szakirodalmat, és így feltérképeztük, miféle sportokat lehet a Világnak ezen a részén űzni. Végülis nagyjából ugyanolyanokat, csak vízisportokkal kiegészítve. Csakhogy itt úgy a legegyszerűbb, ha az ember valamelyik - úgynevezett - klub tagja lesz, és onnantól bármikor használhatja az ottani pályákat. Squasht például, vagy egy csomó mást.
Létezik Brit Klub, Dulmun Klub, Rögbi Klub, Vitorlás Klub, Yacht Klub, Kantri Klub és még vagy három másik, és mind másért jó. Valahol búvárkodni tanulhatsz, máshol a motorcsónakos ejtőernyőzést próbálhatod ki. Vagy lovagolhatsz, teniszezhetsz, vagy kondizhatsz. De ami nekünk kell, az megvan az elsőben. Vannak ismerőseink közt is tagok a Brit Klubban. Ma be is adtuk a jelentkezési lapot, amit két már tagnak is alá kellett írnia. Kedden kapjuk az emailt, hogy jóváhagyják-e.
Remélem a hétvégén ott ünnepeljük azt, hogy felvettek minket, két adag igazi angol fish&chips-szel.
Mégiscsak a Brit Klub!

Nincsenek megjegyzések: